Гаранция ЕКОБензиностанции ЕКО създадоха „Гаранция ЕКО“ през 2014 година.  – първата по рода си програма за проверка на горивата. Тя стартира през 2014 година и до момента има извършени повече от 4 000 количествени и качествени проверки на всички видове горива, предлагани от бензиностанции ЕКО.

Професионален партньор по тази програма е „Булгарконтрола“  АД - най-голямата независима контролна организация в България, създадена през 1952 г., с изградена структурна мрежа в цялата страна.

Независими експерти проверяват горивата на място в мобилна лаборатория, като резултатите се потвърждават и в сертифицирана лаборатория. Служителите на обектите не знаят кога ще бъдат проверени. След извършване на проверката проверяващата компания информира администрацията в централен офис на „ЕКО България“ писмено относно резултатите. При наличие на отклонения веднага се уведомяват съответните обслужващи екипи и се предприемат коригиращи действия. След като настройките са направени експерти от „Булгарконтрола“ АД посещават обекта и правят повторна проверка. Ако показателите отговарят на изискванията на бензиноколонките се поставя жълт стикер „ПРОВЕРЕНО“ и се сертифицира бензиностанцията.

По този начин горивото в автомобилите на нашите клиенти е с гарантирано качество и количество.
Програмата „Гаранция ЕКО“ е създадена от компанията Hellenic Petroleum в Гърция. България е третата държава, в която тя е лансирана. Качеството на горивото е основен приоритет във всички държави, в които оперира групата на Hellenic Petroleum.
Гаранция ЕКО

Актуално

Избери подходящото масло за автомобила си
Избери подходящото масло за автомобила си повече
Corporate Sales Representative in Wholesale Department
Corporate Sales Representative in Wholesale Department повече
Първокласниците от 120 ОУ „Г. С. Раковски" с дарение от ЕКО България и поздрав от министър Вълчев
Първокласниците от 120 ОУ „Г. С. Раковски" с дарение от ЕКО България и поздрав от министър Вълчев повече

Свали мобилното приложение EKO BG